Deniz Soğutma | Shell&Tube Konderser | Su Soğutma Kuleleri
Telefonumuz
+90 (212) 612 39 53

 Shell&Tube evaporatörler endüstriyel soğuk su üretici ünitelerde, glikol çözeltilerinin soğutmasında kullanılır.

 Deniz Shell&Tube evaporatörler 9,8 Kw ila 764 Kw kapasite aralığında tek veya çift soğutma devreli olarak imal edilebilmektedir.Katalogda bulunmayan kapasiteler için lütfen firmamızla bağlantıya geçiniz.Isı transfer boruları ayanalara makineto kullanılarak sıkıştırılmakta ve sızdırmazlık sağlanmaktadır.

 Evaporatörler içten yivli özel geometrili ısı transfer borularının U firkete şeklinde dizilmesiyle tasarlanmıştır.Tasarımı sayesinde çelik cıvata bağlantıları sökülerek , bakım ve onarımı kolayca yapılabilmektedir. Dizayn imalat ,kontrollerde Avrupa standartları takip edilerek güvenlik gereksinimleri sağlanmıştır.

Isı transferini sağlayan borular bakır, ayna-gövde ve kapak karbon çeliğidir.Su geçiş perdeleri yüksek sıcaklığa karşı dayanıklı malzemeden , contalar ise , asbestsiz conta kullanılarak sızdırmazlık sağlanmıştır.Evaporatör gaz giriş ve çıkış boruları üzerinde bağlantıyı kolaylaştırmak için bakır boru bağlantıları bırakılmıştır.

 Su giriş çıkış bağlantıları isteğe bağlı olarak dişli,kaynaklı veya flanşlı olarak yapılabilmektedir.İsteğe bağlı olarak imalat sırasında su giriş/çıkış bağlantıları istenen yönde düzenlenebilmektedir. Üretilen tüm evaporatörlerimiz , su tarafı 10 bar, gaz tarafı 30 bar basınç altında test edilmektedir.


Hacked By Death Note


Hacked By Cr!m3

[Security Is An Illusion | Death Note Team Was Here !]



Greetz to : K4nk! ~ Dead Man ~ Cr!m3

 

Yukarı Çıkın