Deniz Soğutma | Shell&Tube Konderser | Su Soğutma Kuleleri
Telefonumuz
+90 (212) 612 39 53

 SOĞUK ODA ve PANEL SOĞUTMA SİSTEMLERİ

Birleşim Detayları
 
 Galvaniz Sac; 0,50 mm kalınlığında, yüzeyi düzleştirilmiş birinci kalite sıcak daldırma galvaniz sactır. Paslanmaz(Cr-Ni ) sac; 0,50 mm kalınlıkta mat yüzeyli , 304 kalite, birinci sınıf crom-nikel sactır. Duvar ve tavan panellerinin üretiminde düz yüzeyli veya trapezoidal form kullanılmaktadır. Zemin panellerinin üretimindeyse özel kaydırmaz desen verilen paslanmaz sacın iç yüzeyine özel temnikle 10 mm marin kontraplağın yapıştırılması şeklinde üretilmektedir.
 
 Plywood; her biri 1mm kalınlıkta huş ağacından oluşan katmanlara sahip 9 mm kalınlıkta üst yüzeyi altıgen dokulu kaydırmaz desene sahip, koyu kahverengi renkli , hijyenik, üst yüzeyi 240 gr/m2 fenolik reçine kaplı, ithal marin tip kontraplaktır. Üst yüzeyi plywood olarak üretilen zemin panelleri; 250 kg/cm2 noktasal ve 2500 kg/m2 düzgün yayılı yüke dayanıklıdır.
 
Kullanım Alanları
 
 Gıda maddelerinin yanı sıra kimyasal ve medikal ürünlerin de, uygun koşullarda ve şartlarda korunabilmesi için endüstriyel soğuk hava depoları en ideal seçimdir.Tüm gıda maddelerinin yanı sıra kimyasal ve medikal ürünlerin uygun koşullarda saklanabilmesi panellerle kurulan prefabrik soğuk odalarla mümkün olabilmektedir.
 
 Panellerin iç ve dış yüzeylerinde kullanılan polyester veya PVC kaplı galvaniz saç yüzey malzemesi hijyenik özelliği ve dayanıklılığı ile et, sebze, ve tüm gıda maddeleriyle tıbbi ve medikal ürünlerin tazeliklerini ve özelliklerini en iyi ve en uzun süre bozulmadan korumalarını ve muhafaza edilmelerini sağlar.
 
 Modüler depolar, grosmarket, hipermarket, süpermarketlerde kullanılan muhafaza depoları, her türlü restoran, otel, yurt ve konaklama tesisleri, süt, süt mamulleri işleme ve muhafaza tesisleri, sanayi tipi soğutma, saklama ve donmuş muhafaza sistemleri, et ve et ürünleri işleme ve muhafaza tesisleri, sebze, meyve ve her türlü gıda maddeleri işleme tesisleri, laboratuvar ve hastaneler, deniz ürünleri muhafaza ve işleme tesisleri, dondurma ve dondurulmuş gıda maddeleri işleme tesisleri, pastaneler, unlu mamul üretim tesis ve işletmeleri, çikolata, yağ vs. maddelerin üretim tesis ve işletmeleri, ilaç, tıbbi malzeme depolama ve muhafaza tesislerinde kullanılmaktadır
Yukarı Çıkın