Deniz Soğutma | Shell&Tube Konderser | Su Soğutma Kuleleri
Telefonumuz
+90 (212) 612 39 53

 SU SOĞUTMA KULESİ

 Su soğutma kulelerimiz 70 Kw ila 3000 Kw kapasite aralığında normal ve evaporatif tipte üretilebilmektedir. İhtiyaç duyulan kapasitelerin tam olarak tespit edilmesine yönelik danışamanlık hizmeti firmamız tarafından müşterilerimize sunulmaktadır.
 
 Ürün hazırlandıktan sonra çalışır vaziyette hizmet vermek üzere firmamız teknisyenleri tarafından hazırlanarak teslimat yapılmaktadır. Daha yüksek kapasite ihtiyaçları için lütfen firmamızla bağlantıya geçiniz.
 
 Üretilen tüm kulelerimiz optimum soğutma sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Monte edilmiş olarak sevk edilen kulelerimiz su ve elektrik bağlantısına hazır hale getirilmişlerdir. Kule takviye sularının şebeke suyu ile tamamlanması kontrollü şamandıra ile sağlanmaktadır. 
 
Kulelerimizin, ana taşıyıcı yapısı paslanmaz profil karkas üzerine kuruludur , kule kaplaması galveniz sacla kaplı olup ayrıca içten ve dıştan statik fırın boyalıdır.Kulelerimizin iç yapısında M profilli pvc dolgu ve özel dizayn damla tutucular , pvc kule su dağıtım kollektörü kullanılmaktadır ayrıca kullanılmakta olan su fıskiyeleri özel imalat olup tıkanma yapmamaktadır.  
 
 Teknik Servis: Cihazlarımızın bakım ve onarım hizmeti firmamız tarafından verilmekte olup , yurtiçinde 12 saat , yurtdışında maksimum 24 saat içinde sistemde olabilecek herhangi bir teknik arızaya firmamız teknisyenleri tarafından müdahale edilebilmektedir.
Yukarı Çıkın