Deniz Soğutma | Shell&Tube Konderser | Su Soğutma Kuleleri
Telefonumuz
+90 (212) 612 39 53

 HAVA SOĞUTMALI CHİLLER GRUBU 

 Hava soğutmalı gruplarımız 5 Kw ila 2000 Kw kapasite aralığında üretilebilmektedir.İhtiyaç duyulan kapasitelerin tam olarak tespit edilmesine yönelik danışamanlık hizmeti firmamız tarafından müşterilerimize sunulmaktadır.Ürün hazırlandıktan sonra çalışır vaziyette hizmet vermek üzere firmamız teknisyenleri tarafından hazırlanarak teslimat yapılmaktadır.Daha yüksek kapasite ihtiyaçları için lütfen firmamızla bağlantıya geçiniz.  

 Soğutma Devresinde Kullanılan Elemanlar: Drayer filtre ,solenoid valf,gözetleme camı,expansion valf,kombine prosestat,soğutma valfleri,su akış kontrol otomatiğidir. 
 
 Kompresör: Soğutma sistemi çalışma şartlarına uygun olarak seçilen kompresör , tam kapasite veya kapasite kontrollü olarak kullanılabilmektedir.Çalışma şartları dahilindeki dış hava sıcaklığı , su giriş/çıkış sıcaklığı verilerine bağlı olarak kompresör tipi ve modeli değiştirilebilmektedir. 
 
 Evaporatör: Evaporatörler içten yivli özel geometrili ısı transfer borularının U firkete şeklinde dizilmesiyle tasarlanmıştır.Tasarımı sayesinde çelik cıvata bağlantıları sökülerek , bakım ve onarımı kolayca yapılabilmektedir. Evaporatörlerin dış yüzeyi ve Kompresör emiş hatları uygun kalınlıkta izolasyon malzemesi kullanılarak izole edilmektedir. 
 
 Kondenser: Soğutma sisteminin kapasitesine uygun olarak seçilen kondenserler bakır boru ve alüminyum kanatlı tiptir.Sistem tasarımına bağlı olarak , soğutucu akışkanın maksimum oranda yoğuşması için farklı dizaynda uygulanabilmektedir.Aksiyal fanlar cihaz üzerine veya çalışma mahaline uygun şekilde monte edilebilmektedir. 
 
 Elektrik Panosu: Elektrik panoları,elektronik kart sistemini içermez , sistemin güvenliği için yeterli miktarda kontaktör , sigorta mevcuttur ve işletme dahilinde bulunan yetkili elektrik teknisyenleri tarafından kolayca müdahale edilebilir. Pano güç ve kumanda tarafları sistemin güvenle çalışmasını sağlayacak şekilde iki kısımdan oluşur. 
 
 Teknik Servis: Cihazlarımızın bakım ve onarım hizmeti firmamız tarafından verilmekte olup , yurtiçinde 12 saat, yurtdışında maksimum 24 saat içinde sistemde olabilecek herhangi bir teknik arızaya firmamız teknisyenleri tarafından müdahale edilebilmektedir.
Yukarı Çıkın